Help jij mee?

Wij nodigen u van harte uit deel te zijn van de concrete ondersteuning van mama Gwen*, zij is in verwachting van haar 3e kindje die in september 2021 geboren zal worden.

Hieronder leest u wat de situatie en concrete noden van Gwen zijn.

*I.v.m. de privacy van de moeders die we ondersteunen is dit een gefingeerde naam.

Luierfonds
€ 600,-

Totaal gedoneerd:

€ 171,00

/  € 600,-

Meubels
€ 400,-

Totaal gedoneerd:

€ 0,00

/  € 400,-

Mobiliteit
€ 800,-

Totaal gedoneerd:

€ 210,00

/  € 800,-

Situatie

Mama Gwen is -door ziekte noodgedwongen- fulltime thuis bij haar dochters van 10 en 4 jaar. Vader verblijft i.v.m. familieomstandigheden voor langere tijd in het buitenland en kan zowel financieel als praktisch het gezin niet ondersteunen.

Helaas heeft het gezin geen vriendenkring of familie op wie zij terug kunnen vallen. Gelet op de huidige situatie staat mama Gwen er momenteel feitelijk alleen voor: de zorg voor hun 2 meiden, de zware laatste weken van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste maanden met hun kleine baby. Ze moet dit nu helemaal alleen doen. Daar bovenop komt nog het brengen en halen van de oudste twee meiden naar school, hetgeen alleen met de auto haalbaar is.

 

Concrete noden

Mama Gwen heeft ondanks haar beperkte financiële positie zelf al veel geregeld. Via Facebook en Marktplaats heeft ze het grootste deel van de babyuitzet bij elkaar weten te sprokkelen. Er ontbreken echter nog een aantal belangrijke dingen.

Ook luiers zijn een grote kostenpost. Gwen zou er enorm mee geholpen zijn wanneer we haar kunnen verzekeren dat er in deze kosten voor de eerste periode is voorzien.

Alleen met de auto kan Gwen haar twee oudste naar school brengen. Helaas heeft de APK keuring onlangs duidelijk gemaakt dat er een aantal reparaties aan de auto verricht dienen te worden. Zonder deze reparaties geen nieuwe APK en zonder APK geen bruikbare auto. Naar school met OV of fiets is helaas geen optie, waardoor het des te belangrijker is dat de benodigde reparaties verricht kunnen worden. Helpt u Gwen en haar dochters weer veilig de weg op te gaan?

 

Doneren

U heeft op deze fundraiser pagina de mogelijkheid te doneren voor een of meerdere specifieke noden van Gwen. Ook kunt u per onderdeel zien hoeveel er reeds ingezameld is.

Nadat de benodigde fondsen zijn ontvangen worden de spullen door ons aangeschaft en bij de moeder bezorgt en wordt u hier uiteraard weer van op de hoogte gebracht.

We vertrouwen er op met uw steun er voor te kunnen zorgen dat Gwen in ieder geval wat dit betreft met meer vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan!

Bij voorbaat dank!